Το Ρούπελ έχει ανακοινώσει ήδη την πρώτη προσθήκη στην ομάδα (Χρήστος Δαμιανάκος). Σήμερα (15/7) ανακοίνωσε και τους πρώτους δύο παίκτες που ανανέωσαν και για την επόμενη χρονιά στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνική, από την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΚΑΣΑΜΑΘ τη σεζόν 2021-22.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Γιαννάτο και τον Βαγγέλη Κεμανετζή, οι οποίοι θα συνεχίσουν στο σύλλογο του Σιδηροκάστρου για 5η και 3η διαδοχική χρονιά αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις πρώτες του ανανεώσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Κωνσταντίνος Γιαννάτος και Βαγγέλης Κεμανετζής παραμένουν “μπλε” με τις δυο πλευρές να δίνουν γρήγορα τα χέρια.

Ο καλός τους χαρακτήρας και το ταλέντο τους, που βοήθησε την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια και ακόμη περισσότερο φέτος, στην χρονιά ανόδου, οδήγησαν τους ανθρώπους της ομάδας στο να τους ανανεώσουν πρόωρα. Η ευχέρεια τους στις “διπλές” θέσεις δίνει ακόμη ένα συν για την στελέχωση του ρόστερ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή θα είναι η 5η χρονιά του Γιαννάτου με την φανέλα του Ρούπελ, ενώ για τον Κεμανετζή αυτή θα είναι η 3η χρονιά.

Κωνσταντίνε και Βαγγέλη, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».