Ο Κύδωνας θα φιλοξενηθεί την Κυριακή(13/12, 17.00) στη Βούλα από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πρωτέα στα πλαίσια της 10ης αγωνισικής στον 2ο όμιλου του Νότου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα των Χανίων, μετά την επικράτηση της απέναντι στον Ηλυσιακό, θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις, με τον προπονητής της, Κώστα Σδάρκα, να παραδέχεται σε δηλώσεις του για τον αυριανό(13/12) αγώνα τις δυσκολίες της αποστολής του Κύδωνα, τονίζοντας πως μεγαλύτερη σημασία από το τελικό αποτέλεσμα θα έχει η εμφάνιση των παικτών του.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

“Στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει εφησυχασμός. Στο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Πρωτέα δεν θα έχουμε κανένα άγχος. Να ευχαριστηθούμε το ματς, απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλο βάθος και ποιότητα στο ρόστερ. Δε μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα τόσο, όσο να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό”.

Για το “προφίλ” του Πρωτέα: “Είναι μια ομάδα, όπως και η Κως και ο Τρίτων που έχουν ρόστερ άλλης κατηγορίας. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και ότι βγει. Ο Πρωτέας είναι μια ομάδα που αν χαλαρώσεις μπορεί να σε σκοτώσει!”

Για τα σημάδια βελτίωσης της ομάδας με Ηλυσιακό και για τη συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες στα κρίσιμα σημεία: “Σε αυτό το κομμάτι δείξαμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο βέβαια δεν ήμασταν καλοί, σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε δουλέψει πολύ όλη την εβδομάδα. Δεν κάναμε κακό τρίτο δεκάλεπτο. Στα κακά σημεία άλλων παιχνιδιών, ήμασταν καλοί και συγκεντρωμένοι”.

Για το πόσες νίκες θέλει να έχει η ομάδα του μέχρι το τέλος του 2015: “Δύο νίκες θα ήταν το ιδανικό, αλλά και με μία θα κάνουμε Καλά Χριστούγεννα”.

Aπό πλευράς παικτών, ο Μανώλης Αδοντάκης συμπλήρωσε: “Πράγματι η νίκη βοήθησε πάρα πολύ και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Το ματς με τον Πρωτέα Βούλας που είναι πρωτοπόρος είναι δύσκολο. Εμάς δε μας νοιάζει να παίζουμε με τον πρώτο ή τον τελευταίο της βαθμολογίας. Κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο. Στο τέλος κοιτάμε το αποτέλεσμα”.

Για τα σημάδια βελτίωσης της ομάδας με Ηλυσιακό και για τη συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες στα κρίσιμα σημεία: “Πράγματι, ενώ μέχρι τώρα δείχναμε ότι ήμασταν καλοί στο να κυνηγάμε σκορ, τώρα δείξαμε ότι μπορούμε να ττο διαχειριστούμε. Ένας τομέας που υστερούσαμε. Δουλεύουμε πολύ στη διαχείριση των συναισθημάτων και κατ’επέκταση στη διαχείριση του σκορ στο γήπεδο”.

Για το πρωτάθλημα: “Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Ομάδες οι οποίες είναι κάτω από εμάς μπορούν να τερματίσουν ψηλά. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας και στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό”.