Το IBC Ιωαννίνων εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία πανηγυρίζει την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία. 

Μετά και από την επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ, μεταξύ των 10 ομάδων των 2 ομίλων του Βορρά βρίσκεται και αυτή του IBC Ιωαννίνων που θα βρεθεί στη Β’ Εθνική κατηγορία την επόμενη αγωνιστική χρονιά. 

Το συγκρότημα του Γιάννη Παπαδόπουλου κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχοντας ρεκόρ 12-5. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του IBC Ιωαννίνων:

“Το IBC σύμφωνα με τη σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΚ, προβιβάζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
– Τους αθλητές και προπονητές μας.
– Τους εφόρους του ανδρικού τμήματος.
– Τους συνεργάτες ιατρικής υποστήριξης Κωνσταντίνος Ιωάννου και Φίλιππος Σκόρδος
– Τους χορηγούς μας(εντός των ημερών θα αναρτηθεί ξεχωριστό δελτίο τύπου).
– Την τοπική κοινωνία για τη στήριξη.

Το περιβάλλον και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ήρθε αυτή η επιτυχία δε μας επιτρέπουν να πανηγυρίζουμε. Αντιθέτως μας υπενθυμίζουν την ανεκτίμητη αξία του μεγαλύτερου αγαθού όλων. Της υγείας.

Η υγεία μας είναι η σταθερά που μας επιτρέπει να δημιουργούμε και να εξελισσόμαστε σαν κοινωνία. Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι έχει τελειώσει η δοκιμασία της πανδημίας και θα επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό σε κανονικούς ρυθμούς.
Η πρόκληση που αφήνει το αποτύπωμα της κρίσης αυτής στο ευρύτερο οικονομικό περιβάλλον είναι μια πρόκληση την οποία είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και προσεκτικό σχεδιασμό.
Η συμμετοχή του ανδρικού μας τμήματος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής αποτελεί για εμάς ένα πρώτο επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας μας για την εξέλιξη του αθλήματος που υπηρετούμε.
Το IBC είναι ένα ολοκληρωμένο σωματείο καλαθοσφαίρισης, το μοναδικό στη Δυτική Ελλάδα που εκπροσωπείται σε όλο φάσμα του αθλήματος. Στα πρωταθλήματα συμμετέχουν το ανδρικό, το γυναικείο και όλα τα αντίστοιχα αναπτυξιακά τους τμήματα καθώς και το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο για το οποίο δηλωνουμε διπλά υπερήφανοι.
Συνεχίζουμε με πολύ αγάπη και άσβηστο πάθος.

Εκ της Διοικήσεως”

Δείτε και την εν λόγω δημοσίευση της ομάδας: