Σε ένα μαραθώνιο 22 αγωνιστικών οι ομάδες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να απογοητευτούν ή να χαρούν υπερβολικά για ένα παιχνίδι, αφού υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να… την πατήσουν. Ο Άκης Καλαϊτζάκης φρόντισε να επαναφέρει… άμεσα τους παίκτες του και μετά την βαριά ήττα της πρεμιέρας από τον Εθνικό Πειραιώς (80-52) να συσπειρώσει την ομάδα του εν όψει της δεύτερης αγωνιστικής και του ντέρμπι κόντρα στον Ποσειδώνα. Και τα κατάφερε!

Οι νεοφώτιστοι παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι και με τη βοήθεια του κόσμου τους, ο οποίος γέμισε το κλειστό γήπεδο της πόλης, πήραν το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον Ποσειδώνα (66-62) δείχνοντας πως μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Το έργο της παραμονής είναι σίγουρα εξαιρετικά δύσκολο για το Κρανίδι, αλλά με εμφανίσεις όπως αυτή της Κυριακής η ομάδα του κόουτς Καλαϊτζάκη θα αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο για κάθε αντίπαλο.

Η κατάκτηση του διπόντου δίνει, λοιπόν, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους νεοφώτιστους εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και της εκτός έδρας δοκιμασίας απέναντι στον Κεραυνό Αιγίου, εκεί όπου θα κυνηγήσουν την υπέρβαση.