Το «σήριαλ» της απόκτησης πλέι μέικερ στην Καλαμάτα ολοκληρώνεται, με τη διοίκηση του συλλόγου να καταλήγει στον Αλέξανδρο Μαγιντόμπε. Ο νεαρός γκαρντ, αποτελεί την τελική επιλογή του Θοδωρή Γιαννακόπουλου για τη θέση «1», αναζητώντας το βασικό «μοχλό» της περιφερειακής γραμμής της «Μαύρης Θύελλας», εν όψει του επόμενου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αποτελώντας «προϊόν» των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού, ο Μαγιντόμπε μετακόμισε την περασμένη σεζόν στις Κυκλάδες, για λογαριασμό του Πανναξιακού. Παρά τα μεγάλα «εμπόδια» που βρήκε η εν λόγω ομάδα, ιδίως στο οικονομικό κομμάτι, κατάφερε να παραμείνει στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία, με τον 19χρονο «άσσο» να παίζει καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση της σωτηρίας, συμβάλλοντας με την ικανότητα δημιουργίας και τις αθλητικές του ικανότητες και φτάνοντας τους πέντε πόντους ανά αγώνα, με ένα τρίποντο.

Ο κόουτς Γιαννακόπουλος, ήθελε στις τάξεις της Καλαμάτας έναν παίκτη με το ταλέντο και τη δυνατότητα εξέλιξης του Μαγιντόμπε και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, με τους ιθύνοντες να επιμένουν στην περίπτωσή του, έναντι του Δημήτρη Βανδώρου και να τον φέρνουν στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, ολοκληρώνοντας πια τη στελέχωση του ρόστερ.