Ο ΝΕΟΛ ήρθε στη Γ’ Εθνική όχι για να αποτελέσει… κομπάρσο, αλλά για να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία και να βάλει τις βάσεις για το μέλλον και ήδη οι κινήσεις που κάνει στο μεταγραφικό παζάρι “μαρτυρούν” τις προθέσεις που υπάρχουν.

Οι προσθήκες του Αλέξανδρου Σαρικα και του Σίμου Ιωακειμίδη, δυνάμωσαν σε ιδιαίτερο βαθμό την περιφερειακή γραμμή και πλέον ο Μάρκος Τζουγανάτος επικεντρώνεται στο τελευταίο σημαντικό κομμάτι του παζλ: στον ψηλό που θα κάνει τη διαφορά. Και μεγάλος στόχος δείχνει να είναι αυτή τη στιγμή ο Δήμος Αγγελόπουλος, τον οποίο… κυνηγάει να υπογράψει και η Παναγίτσα.

Ο έμπειρος σέντερ έχει επιστρέψει δυναμικά τα τελευταία χρόνια, φορώντας τις φανέλες του Γυμναστικού Συλλόγου Λαρισαίων και του Κορωπίου, ενώ πέρυσι έπαιξε στον Γλαύκο υπό την καθοδήγηση του Νίκου Βουρνά. Με ύψος 2,13μ μπορεί να “σκεπάσει” τα καλάθια και παράλληλα να δώσει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα. Οι νεοφώτιστοι τον έχουν προσεγγίσει και θέλουν να τον κάνουν δικό τους, αν και η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη λόγω του ενδιαφέροντος κι άλλων ομάδων όπως της Παναγίτσας που προαναφέραμε. Οι πληροφορίες μας, πάντως, αναφέρουν ότι οι Κεφαλονίτες θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον κλείσουν.