Την Κυριακή οι άνθρωποι της Πεντέλης δήλωσαν -δια στόματος του προέδρου τους- σίγουροι για την παραμονή της ομάδας (πατήστε εδώ), αφού το παιχνίδι ανάμεσα στον Πολυκράτη και τον Μίλωνα θα κατακυρώνονταν υπέρ της αθηναϊκής ομάδας.

Τη Δευτέρα η ΕΟΚ ανακοίνωσε την επανάληψη του αγώνα (πατήστε εδώ), διαψεύδοντας όσα έλεγαν οι παράγοντες της Πεντέλης, που όμως φάνηκαν πιο… καλά πληροφορημένοι από τους εκπροσώπους της ομοσπονδίας.

Σήμερα η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως νικητής στον επίμαχο αγώνα, που έγινε πριν από πέντε μήνες (!), είναι ο Μίλωνας, γεγονός που σημαίνει ότι η ομάδα της Σάμου υποβιβάζεται.

Η σχετική ανακοίνωση:
“Το Δ.Σ. της ΕΟΚ λαμβάνοντας υπόψη την από 10/04/2013 απόφαση του Δευτεροβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου της ΚΕΔ με την οποία θεωρήθηκε νόμιμη η απόφαση του Πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου της περί ακύρωσης, διαφοροποίησης του αποτελέσματος του αγώνα Α.Ο. Πολυκράτης – ΑΟΝΣ Μίλων, που διαμορφώθηκε με καλάθι της γηπεδούχου ομάδας μετά την λήξη του αγώνα, το οποίο και ακυρώθηκε με τις ως άνω αποφάσεις των οργάνων της ΚΕΔ.

Με την απόφαση αυτή το τελικό αποτέλεσμα του ως άνω αγώνα είναι αυτό που διαμορφώθηκε, σύμφωνα με τη απόφαση του εκ του νόμου αρμοδίου οργάνου (ΚΕΔ), πριν την επίτευξη του εκτός χρόνου παιδιάς ακυρωθέντος ως εκπρόθεσμου καλαθιού και συγκεκριμένα 68-69 υπέρ της ομάδας του ΑΟΝΣ Μίλων“.

Περί της τρικυμίας που έχει… χτυπήσει την ομοσπονδία, γράψαμε χθες (πατήστε εδώ). Γιατί η απόφαση είναι -κατά την ταπεινή μας άποψη- σωστή, αλλά έπρεπε να είχε εκδοθεί προ καιρού, γιατί τώρα είναι δεδομένο πως θα ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στη Σάμο.