Την μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση της ιστορίας της πραγματοποίησε η Ερμιονίδα ερχόμενη σε συμφωνία με τον Γιώργο Διαμαντόπουλο, οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Το «κιτσάκι» μετά την πλούσια καριέρα του, αποφάσισε να συνεχίσει για ένα χρόνο ακόμα και μετά τον Παπάγου θα αγωνιστεί πλέον για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Γ’ Εθνική, με την Ερμιονίδα να προσθέτει στο ρόστερ της ένα «επιθετικό υπερόπλο» ικανό να κάνει την διαφορά και να εκπληρώσει τους στόχους της ομάδας, που με αυτές τις κινήσεις, δείχνουν πως επιδιώκουν να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

0 36χρονος γκαρντ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο συγκρότημα του Άκη Καλαϊτζάκη με τον σύλλογο να ανακοινώνει την μεγάλη του επιτυχία. Σίγουρα είναι μια μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση σε όλη την κατηγορία.
 
Την περασμένη σεζόν με τον Παπάγου ο Γιώργος Διαμαντόπουλος είχε κατά μέσο όρο 12 πόντους ανά παιχνίδι. Η πλούσια καριέρα του δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Κολοσσό Ρόδου, Δόξα Λευκάδας ενώ στο εξωτερικό με τις Ροζέτο, Πάλμα Άκουα Μάτζικα, Σαμάρα και στην Κύπρο με τον Αχιλλέα Καϊμακλίου και τον Κεραυνό Στροβόλου, μεταξύ άλλων.
 
Την σεζόν 2002-2003 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο και του Κυπέλλου Σαπόρτα. Το καλοκαίρι του 2007 μετείχε στο Σάμερ Λιγκ του ΝΒΑ με τους Ιντιάνα Πέισερς. Επίσης έχει 47 συμμετοχές με την Εθνική Εφήβων και 16 με την Ανδρών.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Με μεγάλη χαρά και υπηρηφάνεια το Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Ερμιονίδας σας ανακοινώνει ότι ο αθλητής Γιώργος Διαμαντόπουλος ανήκει από σήμερα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Του ευχόμαστε υγεία και να πετύχει όλους τους στόχους του μάζι με την ομάδα.
 
 
Δημήτρης Μαχαίρας