Η ιστορία των ανακατατάξεων στις εθνικές κατηγορίες, έχει για άλλη μία φορά αρκετούς κερδισμένους, οι οποίοι περιμένουν τη δική τους στιγμή για την κατάκτηση της ανόδου σε ανώτερο πρωτάθλημα. Ένας από αυτούς είναι ο Τρίτων, ο οποίος φαίνεται πως θα βρεθεί σύντομα στη Β’ Εθνική, αξιοποιώντας τις συγκυρίες του φετινού καλοκαιριού.

Μετά τον προβιβασμό του Ηρακλείου και την εξαγορά της Λιβαδειάς από τον Χολαργό, ο οποίος βρήκε τρόπο για να παίξει επίσης στην Α2, η συμμετοχή της Κηφισιάς στην τρίτη τη τάξει κατηγορία προσφέρει μόλις μία άδεια θέση, ώστε να συμπληρωθούν οι 16 ομάδες της, όπως μπορεί να φανεί από όσες είχαν ανακοινωθεί στην αρχική προκήρυξη της ΕΟΚ. Πρώτη επιλαχούσα ομάδα, ήταν ο Τρίτων, ο οποίος είχε ηττηθεί στον αγώνα κατάταξης για την τρίτη θέση από τον Χαρίλαο Τρικούπη, αλλά είχε ήδη… προνοήσει, δημιουργώντας ένα ρόστερ, που θα μπορούσε να σταθεί στη Β’ Εθνική.

Η ευκαιρία, όπως περίμεναν στη διοίκηση, ήρθε, καθώς η ΕΟΚ απέστειλε έγγραφο, με το οποίο προσκαλεί τον Τρίτωνα σε συμμετοχή στην επόμενη Β’ Εθνική, συμπληρώνοντας τη θέση που άφησε ο Χολαργός. Όλα δείχνουν, πως ο σύλλογος θα δεχθεί άμεσα και θα είναι επίσημα ομάδα της κατηγορίας, έχοντας μπροστά της άλλη μία πρόκληση, με τον Μιχάλη Μιχελάκο στον πάγκο κι ένα ποιοτικό σύνολο στα χέρια του 26χρονου προπονητή.