Οι Δρομείς Τρίπολης στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ηττήθηκαν με 78-71 στην παράταση από τον Εργοτέλη, ωστόσο το “πλήγημα” ήταν μεγαλύτερο, καθώς “έχασαν” από σοβαρό τραυματισμό τον Διαμαντή Μπουρή.

Ο δυναμικός φόργουορντ των Δρομέων, Διαμαντής Μπουρής τραυματίστηκε στον αχίλλειο και αποχώρησε από το παρκέ, δείχνοντας πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί και πάλι στην αναμέτρηση. Μετά από κάτι ώρες διαγνώστηκε με ρήξη αχίλλειου τένοντα, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν φέτος.

Μάλιστα, ενοχλήσεις ένιωσε και ο Δημήτρης Μαντίκος, με τον coach Μπαλή να έχει αρκετούς “πονοκεφάλους” εν όψει της δεύτερης “στροφής” του πρωταθλήματος, όπου θα αγωνιστεί η ομάδα του στην Καλαμάτα, κόντρα στην ανεβασμένη ομάδα του coach Νώντα.

Πηγή φωτογραφίας: contraepithesi.gr

 

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Δρομείς Τρίπολης:

“Η ομάδα μας σήμερα γνώρισε την ήττα στην παράταση με σκορ 71-78.
Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Διαμαντή Μπουρη. Η ομάδα μας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για όλη την σεζόν. Ο Διαμαντής είναι κάτι παραπάνω από αθλητής της ομάδας μας. Ο Διαμαντής είναι το παιδί μας. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση…”

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του συλλόγου:

Η ομάδα μας σήμερα γνώρισε την ήττα στην παράταση με σκορ 71-78. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον πολύ σοβαρό…

Δημοσιεύτηκε από Δρομεις BC στις Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020