Η Ακράτα γεύτηκε την πρώτη της ήττα για τη φετινή σεζόν από την ανεβασμένη φέτος ΑΕΝ Κηφισιάς, σε ένα ιδιαίτερο ματς, μιας και οι Αχαιοί δεν είχαν τον Γιώργο Σκαραφίγκα στον πάγκο τους. Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και ήδη εξετάζονται αρκετές πιθανές λύσεις, με τη διοίκηση του συλλόγου να προσανατολίζεται σε προπονητές με εμπειρία που θα μπορέσουν να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο την ομάδα.

Μπορεί το 90-74 να φαντάζει ένα βαρύ σκορ, όμως στην Ακράτα δεν πτοούνται και κοιτούν ήδη την επόμενη μέρα. Μπορεί οι 90 πόντοι να είναι ένα… καμπανάκι, όμως είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί από τον τεχνικό που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας, παράλληλα όμως οι 74 πόντοι σε εκτός έδρας παιχνίδι, δείχνουν ότι φέτος η Ακράτα θα είναι πανίσχυρη επιθετικά. Αυτό φάνηκε άλλωστε και από το γεγονός ότι 4 παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Ονάσογλου να δείχνει με το… καλημέρα τις προθέσεις του για τη νέα σεζόν.

Η επόμενη αγωνιστική με τον Άρη Νικαίας είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους “κιτρινόμαυρους” να δείξουν ότι φέτος θα κάνουν ένα ακόμα βήμα μπροστά, με τον κόσμο να καλείται να δώσει για μία ακόμα φορά τη βοήθεια του ως ο έκτος παίκτης της ομάδας.