Ένα σημαντικό κεφάλαιο της καριέρας του έκλεισε ο Μάικ Ευαγγελίτσης αποχωρώντας από τη Νίκη Αμαρουσίου. Ο έμπειρος σέντερ μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα των βορείων προαστίων αποτελεί παρελθόν, με τον ίδιο, όμως, μέσω του basketblog.gr, να τονίζει πως τα δύο χρόνια που βρέθηκε στο δυναμικό των “κυανέρυθρων” ήταν αξέχαστα.

“Πέρασα δύο αξέχαστες χρονιές στη Νίκη Αμαρουσίου. Ήμασταν όλοι μαζί μία απίστευτη παρέα. Για όλα αυτά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρος της ομάδας, Αντώνη Τσέκενη, και τα μέλη του Δ.Σ., κ. Βαγγέλη Γιαουρτόγλου, Δημήτρη Κοντό και Μιχάλη Παπαναστασίου, οι οποίοι ήταν δίπλα μου σε ό,τι τους ζήτησα αυτά τα δύο χρόνια.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος είναι γνωστό, πλέον, πως η Νίκη Αμαρουσίου είναι μαγαζί γωνία. Θέλω να πως ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους όσοι ασχολούνται με την ομάδα και να τους ευχηθώ να πραγματοποιηθούν σύντομα οι στόχοι που θα θέσει η ομάδα”, δήλωσε αρχικά ο πολύπειρος σέντερ για να καταλήξει λέγοντας:

“Επίσης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Χουχουλή, που είναι τεχνικός διευθυντής της ομάδας, τον προπονητή Παναγιώτη Χατζή και τον βοηθό του, Μιχάλη Ραχωβίτσα, για την άψογη και άριστη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια. Εύχομαι καλή συνέχεια στους πρώην συμπαίκτες μου και είμαι αισιόδοξος ότι η Νίκη Αμαρουσίου θα πετύχει ό,τι στόχους βάλει για τη νέα σεζόν”.