Η διοίκηση του Ικάρου Καλλιθέας, έστειλε τις ευχές της για καλή επιτυχία στον πρόεδρο του συλλόγου, Δημήτρη Αγγελόπουλο, που κατέθεσε και επίσημα τα έγγραφα για την υποψηφιότητά του (ως μέλος του ΔΣ) για τις εκλογές της ΕΟΚ όπου έχει ταχθεί στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου.

Από την άλλη ο σύλλογος της Καλλιθέας έδειξε ότι στέκεται έμπρακτα δίπλα στους αθλητές του, όπου όπως όλοι στον αθλητισμό, δοκιμάζονται από τα «κακά» που έφερε ο κορονοϊός και το λουκέτο στις μικρές κατηγορίες και προανήγγειλε πληρωμές στους παίκτες της ομάδας που είναι εκτός Αττικής.

Αναλυτικά ο σύλλογος ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook, που την κοινοποίησε και στην σελίδα του Δημήτρη Αγγελόπουλου:

«Σύσσωμη η οικογένεια του Ίκαρου Καλλιθέας εύχεται καλή επιτυχία στον Δημήτρης Αγγελόπουλος στις ερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας, κατέθεσε και επίσημα τα έγγραφα που απαιτούνταν για την υποψηφιότητα του, διεκδικώντας με αξιώσεις μία θέση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Αν όσοι εκλεγούν έχουν το ίδιο όραμα, μεράκι, πάθος αλλά και την ίδια αγάπη με αυτή του κ. Αγγελόπουλου, τότε σίγουρα η επόμενη ημέρα του Ελληνικού μπάσκετ θα είναι γεμάτη ελπίδα και επιτυχίες.

Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ενημερώσει ότι εντός των προσεχών ημερών θα προχωρήσει σε πληρωμές στους παίκτες της ομάδας που βρίσκονται εκτός Αττικής.

Αυτό αποτελεί ακόμα μία απόδειξη ότι σε χαλεπούς καιρούς που οι αθλητές δοκιμάζονται σοβαρά, ο Ίκαρος Καλλιθέας γίνεται «ασπίδα» προστασίας προσπαθώντας να συμβάλει με πράξεις στην επιβίωση των αληθινών πρωταγωνιστών του αθλήματος».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ