Το ΔΣ του Ικάρου Καλλιθέας και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος τάχθηκαν όχι  λόγια, αλλά με πράξεις στο πλευρό των παικτών σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που περνάνε όλοι στις εθνικές κατηγορίες λόγω του «lockdown». Οι Καλλιθεάτες τόνισαν ότι παρά το λουκέτο και ανεξάρτητα από το πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις άπαντες θα πληρωθούν την Δευτέρα (1/2).

Από τον Ίκαρο Καλλιθέας τονίστηκε ότι η διοίκηση του συλλόγου βλέπει τους αθλητές ως συνοδοιπόρους σε αυτό το μπασκετικό ταξίδι κι όχι ως υπαλλήλους που πληρώνονται κατά περίσταση και γι αυτό κρίθηκε σκόπιμο να συνεχίσει να τους στηρίζει έμπρακτα σε αυτή την δύσκολη εποχή που όλοι έχουν πληγεί” οικονομικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ικάρου Καλλιθέας:

Στις δυσκολίες και στις μεγάλες προκλήσεις, μόνο με αίσθημα συνεργασίας μπορούμε να πορευόμαστε. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ίκαρου Καλλιθέας και ο κ. Δημητρης Αγγελόπουλος ε αίσθημα ευθύνης αποφάσισαν ότι ανεξάρτητα από τις εξαγγελίες της κυβέρνησης -αν θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση κι οι προπονήσεις- την ερχόμενη Δευτέρα θα προχωρήσουν σε πληρωμές των αθλητών της ομάδας.

Η πάγια θέση της Διοίκησης είναι να βλέπει τους αθλητές ως συνοδοιπόρους σε αυτό το μπασκετικό ταξίδι κι όχι ως υπαλλήλους που πληρώνονται κατά περίσταση και γι αυτό κρίθηκε σκόπιμο να συνεχίσει να τους στηρίζει έμπρακτα σε αυτή την δύσκολη εποχή που όλοι έχουν “πληγεί” οικονομικά‼

 

TO POST TOY IKAΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 

 

⚠️ Στις δυσκολίες και στις μεγάλες προκλήσεις, μόνο με αίσθημα συνεργασίας μπορούμε να πορευόμαστε. Το Διοικητικό…

Δημοσιεύτηκε από Φίλοι Ικάρου Καλλιθέας στις Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021