Μετά την άφιξη του Γιάννη Παύλου, τις ανανεώσεις των Κασιδάκη, Φιλίππου και την απόκτηση των Βαϊδάκη, Ρενέση και Λάμπρου, ο Ίκαρος ξαναχτύπησε. Η ομάδα της Καλλιθέας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Βλασσόπουλου και του Βαγγέλη Βασιλακάκη, δύο παικτών που αγωνίστηκαν τη σεζόν 2021-22 στη Β’ Εθνική.

Ο Βασιλακάκης (1999, 2.02) έπαιξε στον 1ο γύρο της περσινής χρονιάς στον Εθνικό (έχοντας 49 πόντους σε 11 αγώνες) και το 2ο στον Πανιώνιο, σκοράροντας 18 πόντους σε 8 αγώνες. «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στην οικογένεια του Ικάρου!! Εύχομαι την καινούργια σεζόν να έχουμε υγεία και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται .Ευχαριστώ την διοίκηση κ τον προπονητή για την συνεργασία», δήλωσε μετά την υπογραφή του ο νεαρός σέντερ.

Ο Βλασσόπουλος (1987, 1.90) έπαιξε στο Παλαιό Φάληρο, όπου είχε 72 πόντους σε 25 αγώνες στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. «Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα του Ικαρου, με τον κόουτς Γιάννη Παυλο έχουμε ξανασυνεργαστεί και έκανε πιο εύκολη την απόφαση. Γνωρίζω πολλά από τα παιδιά και πιστεύω ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο», τόνισε ο 35χρονος γκαρντ μετά τη συμφωνία του.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Power Forward Βαγγέλη Βασιλακάκη (23 ετών -2,03)

Ο αθλητής την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.Αποτελεί την 3η μεταγραφή της ομάδας μας που προέρχεται από το πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας .

Επίσης έχει αγωνιστεί στον Εθνικό Π,Μελίσσια κ Άρη Ν.

Ο Βαγγελης Βασιλακάκης είναι ένας ταλαντούχος κ εξελίξιμος αθλητής που έρχεται να ενισχύσει σημαντικά κ να δώσει πολύτιμες λύσεις κάτω από τα καλάθια !!!

Ευχόμαστε στον Βαγγέλη υγεία κ καλή επιτυχία!!!».

—————————————————————————————–

«Η οικογένεια του ΙΚΑΡΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο guard Γιώργο Βλασοπουλο(35 ετών , 1,90)

Ο Γιώργος ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την περιφερειακή μας γραμμή .

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Π.Φάληρο ομάδα Β εθνικής !!

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες κ φυσικα έχει ξαναφορέσει την φανελα του Ικάρου!!!

Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία κ καλή επιτυχία».