Παράλληλα με το παρόν, ο Ίκαρος Καλλιθέας φροντίζει και για το μέλλον του. Οι Καλλιθεάτες αποφάσισαν λοιπόν να προωθήσουν στην ανδρική ομάδα πέντε έφηβους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την επόμενη σεζόν εμπειρίες από τη Γ’ Εθνική.

Οι πέντε που αναβαθμίστηκαν είναι οι Τάσος Ρένεσης (17χρ., 1.92μ., γκαρντ), Άγγελος Τσιμπιράκης (17χρ., 1.80μ., πλέι μέικερ), Νίκος Ζιάκας (17χρ., 1.95, πάουερ φόργουορντ/σέντερ), Μάριος Παπαδόπουλος (17χρ., 1.96μ., σέντερ) και Γιάννης Κασιδάκης (17χρ., 1.98μ., πάουερ φόργουορντ).

Ο Ίκαρος έχει προσθέσει ήδη πολλούς νεαρούς παίκτες στο ρόστερ του αυτό το καλοκαίρι, καθώς απέκτησε τους Σόλωνα Αγγελή, Λάμπη Φιλίππου, Αλέξανδρο ΝικολαΐδηΆγγελο Σπανάκο. Όλοι αυτοί μαζί με τους έμπειρους Νίκο ΠέτταΑντώνη Μιχάλογλου και τους Παναγιώτη Λαμπρόπουλο, Δημήτρη Τζαγκαράκη, που ανανέωσαν από πέρυσι, αναμένεται να συνθέσουν ένα σύνολο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γ’ Εθνική της επόμενης χρονιάς.

Η ανακοίνωση του Ίκαρου:

«Το μέλλον του Ικάρου είναι εδώ.

Ο Ίκαρος Καλλιθέας έχει αποδείξει σε βάθος χρόνων ότι πάντα θέτει ως βασικό του στόχο να συνδυάζει τις αγωνιστικές επιτυχίες με την ανάδειξη και αξιοποίηση των νέων αθλητών. Πιστή στις αρχές και στις αξίες της για ακόμα μία σεζόν, η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της και την αναβάθμιση πέντε αθλητών που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Μετά από τη θετική εισήγηση του κόουτς Νικολαΐδη ενεργό ρόλο στην αντρική μας ομάδα αναμένεται να έχουν οι Τάσος Ρένεσης (17χρ., 1.92μ., γκαρντ), Άγγελος Τσιμπιράκης (17χρ., 1.80μ., πλέι μέικερ), Νίκος Ζιάκας (17χρ., 1.95, πάουερ φόργουορντ/σέντερ), Μάριος Παπαδόπουλος (17χρ., 1.96μ., σέντερ) και Ιωάννης Κασιδάκης (17χρ., 1.98μ., πάουερ φόργουορντ).

Όλοι οι αθλητές προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου κάτι που αποδεικνύει την σοβαρή και συστηματική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα κι όχι μόνο στο αντρικό. Παράλληλα, όλοι τους ήταν σημαντικά μέλη των ομάδων που κατέκτησαν το Χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ Παίδων τη σεζόν 2019-20 αλλά και το Αργυρό στο Εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ τη σεζόν 2020-21‼

Όλοι στον Ίκαρο Καλλιθέας τους ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιείς και να καταφέρουν να δικαιώσουν τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν γι αυτούς και το μέλλον τους».