Ο συνεργάτης του Γιώργου Γιαννακόπουλου, στον πάγκο του Αργοναύτη Τρίγλιας, σχολίασε με την σειρά του τις αποφάσεις της κυβέρνησης και το πλάνο της για την σταδιακή επανεκκίνηση των αθλητικών δρώμενων στην χώρα. 

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο βοηθός προπονητή του Αργοναύτη Τρίγλιας, Γιάννης Αβραμίδης:

«Το μπάσκετ σήμερα βιώνει την πλήρη απαξίωση. Δεν είναι θέμα πολέμου ανάμεσα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι θέμα σεβασμού κ αναγνώρισης απέναντι σε ένα άθλημα που μας έχει φέρει τόσες διακρίσεις κ τόσους σπουδαίους αθλητές και προπονητές στη χώρα μας.
Δεν ξέρω ποιος σοβαρός άνθρωπος θα ασχοληθεί με το άθλημα σε κατώτερο επίπεδο πλην του επαγγελματικού κ αν δεν καταλάβουν όλοι οι φορείς ότι πρέπει να γίνει τώρα ένα ολικό restart ώστε να μην είμαστε ο φτωχός συγγενής, δεν θα έχουμε κανένα μέλλον.
Προσωπικά δεν ξέρω τι πρέπει να απαντήσω στα παιδιά στις ακαδημίες που δεν θα μπορούν να παίξουν κ να προπονηθούν την ώρα που επιτρέπεται κάτι τέτοιο σε άλλα σπουδαία αθλήματα που μας έχουν φέρει σημαντικές επιτυχίες όπως το γκολφ κ το παγκράτιο…
Δεν μπορώ να απαντήσω σε κανένα γιατί δεν μας αφήνουν να παίξουμε κ μετά να ακολουθήσουμε όλους τους κανόνες υγιεινής ώστε να προφυλαχθουμε την ώρα που το ποδόσφαιρο το οποίο επίσης έχει επαφές ξεκινάει από την Δευτέρα.
Τα πρωταθλήματα τελειώνουν κ μαζι τους χάνονται οι κόποι, οι αγωνίες κ ο μοχθος 7 μηνών καθώς δεν υπάρχει άλλη… λιγότερο άδικη λύση από το να θεωρηθεί ως μη γενόμενο το τι έγινε. Όλες οι λύσεις ούτως ή άλλως άδικες θα ναι όπως κ οι αποφάσεις για το ίδιο το άθλημα, αλλά δεν μπορείς να επιβραβεύσεις κάποιον με άνοδο την ώρα που έχει ακόμα το 1/3 του πρωταθλήματος μπροστά του. Ούτε κ να τον καταδικάσεις σε υποβιβασμό.
Δεν είμαι σίγουρος εξάλλου, όπως ποιοι θα μπορούν να είναι και στο… Τζαμπολ σε 4 μήνες από τώρα.
Κάποιοι από μας σίγουρα όχι…»