Την ένσταση του ΑΟ Δάφνης για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Γ’ Εθνικής σχολίασε ο ισχυρός άνδρας του Ικάρου Καλλιθέας, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο οποίος ανέφερε εν ολίγοις «πως η Επιτροπή Διαιτησίας δεν αποφασίζει με κινητά» -απαντώντας φυσικά στο βίντεο που κατέθεσε στην ΚΕΔ ο αντίπαλός της για την τελευταία φάση της μεταξύ τους κόντρας.

Υπενθυμίζουμε φυσικά πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, αφού ο νικητής του εν λόγω ντέρμπι αναμένεται να καταλάβει τη 2η θέση του 2ου ομίλου της λίγκας, κάτι που θα τον φέρει αυτόματα στους αγώνες κατάταξης όπου και θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει -αν φυσικά υπάρξουν αποχωρήσεις- την άνοδο στη Β’ Εθνική!

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αγαπητοι φιλοι δεν ηθελα να ανακατευτω με την αποφαση της διαιτησιας για την επιμαχη φαση με την Δαφνη,και παρακαμπτω το γεγονος οτι ο διαιτητης που το σφύριξε ηταν 80-20 υπερ της Δαφνης.δειχνοντας την φαση σε δυο φυσιογνωμιες της ευρωπαικης διαιτησιας ,ανεξαρτητα την αποφαση της ΚΕΔ,η απαντησή τους οτι ηταν ξεκαθαρο οτι μετραει δυο ποντους.

Και το κυριοτερο…η επιτροπη διαιτησιας δεν αποφασιζει με κινητα τηλ.παρα μονο με την καταθεση του cd την ωρα της ενστασης ,στο φυλλο αγώνα».