Από το Περιστέρι στην Αγριά και στη Γ’ Εθνική θα βρεθεί την επόμενη χρονιά ο Αχιλλέας Βλαχογιάννης. Ο νεαρός φόργουορντ (2004, 2.01) έδωσε τα χέρια με την Αγριά BC και θα την ενισχύσει στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην εφηβική ομάδα του Περιστερίου.

Ο νεαρός φόργουορντ προτίθεται στις πολυάριθμες κινήσεις που έχει κάνει η Αγριά αυτό το καλοκαίρι. Προηγήθηκαν οι Φοίβος Χαντζόπουλος, Ορφέας Δραγατσίκης, Θωμάς Σακκάς, Παντελής Φύκας, Αντώνης Αντωνόπουλος, Γιώργος Μοιρώτσος, Μάριος Τσίρος και Βασίλης Ντάκης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την Μεταγραφή του Αχιλλέα Βλαχογιάννη (18, 2.02, SG, SF, PF). Γέννημα θρέμμα του Γ.Σ. Περιστερίου με αποκορύφωμα την συμμετοχή στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων,με εξαιρετική παρουσία.

Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις ενώ αποτελούσε μήλον της έριδος και για άλλες ομάδες της πόλης μας αλλά τελικά επέλεξε την ομάδα μας και είμαστε χαρούμενοι για αυτό.Καλώς ήρθες Αχιλλέα, καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας».