Σε αλλαγή προπονητή ένα μήνα πριν από την έναρξη της Γ’ Εθνικής προχώρησε η Αγριά! Μία ημέρα μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Στεργιόπουλο και τον άμεσο συνεργάτη του, Άγη Τζούμα, η ομάδα της Μαγνησίας ανακοίνωσε σήμερα (22/9) τη συμφωνία με τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, ο οποίος θα έχει βοηθό στον πάγκο τον Σπύρο Στρατίκη.

Η ανακοίνωση για τους Γκουγκουτούδη – Στρατίκη:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με το τεχνικό δίδυμο, προπονητές κο Γκουγκουτουδη Παναγιώτη με άμεσο συνεργάτη τον κο Στρατίκη Σπύρο, με παραστάσεις και επιτυχίες και οι δύο στις εθνικές κατηγορίες. Τους ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας».

Η ανακοίνωση για τον Στεργιόπουλο:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Στεργιόπουλο, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόουτς για όλα όσα προσέφερε τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα. Η βοήθεια του στην ανέλιξη της ήταν πολύτιμη, του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια τόσο σε προσωπικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο».