Η ατυχία χτύπησε για άλλη μια φορά τον οργανισμό της ΑΕ Δικαίου, με τον αρχηγό της ομάδας, τον Γιάννη Γεωργαδάκη, να τίθεται νοκ άουτ για την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής (23/1) κόντρα στη Νίκη Αμαρουσίου εξαιτίας ενός τραυματισμού στο δεξί του χέρι!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου, ο έμπειρος αθλητής αναμένεται να μείνει εκτός για 10 με 15 ημέρες, κάτι που βάζει σε κίνδυνο και τη συμμετοχή του σε μερικά από τα επόμενα ματς της αρμάδας της Κω

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ατυχος στάθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης ο αρχηγός του ανδρικού μας, Γιάννης Γεωργαδάκης, όταν -σε τελείως ανύποπτη φάση- τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι.

Τοποθετήθηκε πάγος, αλλά οι εξετάσεις που έκανε την επόμενη μέρα, έδειξαν το μέγεθος της “ζημιάς” : κάταγμα στον δείκτη και ο Γιάννης θα παραμείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες 10-15 μέρες….

Έτσι, χάνει σίγουρα τον αγώνα της επόμενης Κυριακής απέναντι στην Νίκη Αμαρουσίου και στόχος είναι η επιστροφή στην αγωνιστική δράση, στην πρεμιέρα του Β’ γύρου (30-1-2022) όταν και θα υποδεχθούμε την Ελευθερία Μοσχάτου.

Περαστικά αρχηγέ!»