Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Χαρίση βρίσκεται η ΑΕ Δικαίου, με τις δύο πλευρές να έχουν πολύ καλό κλίμα στις συζητήσεις τους και όλα να δείχνουν πως είναι σε καλό δρόμο!

Μάλιστα, ο έμπειρος «ψηλός», που τυπικά έχει αποσυρθεί από τα παρκέ, προπονείται εδώ και μερικές ημέρες με την ομάδα της Κω, και όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανή η πολυπόθητη υπογραφή του εκεί μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια προσθήκη-έκπληξη ίσως συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η ομάδα μας, και δεν είναι άλλη από τον Κώστα Χαρίση!

Ο πολύπειρος σέντερ που έχει “φάει” τα γήπεδα με το κουτάλι (Παπάγου, Ολυμπιακός, Ηλυσιακός, Ολυμπιάδα Πατρών, ΑΕΚ, Κολοσσός, Αρης, Ιπποκράτης) προπονείται τις τελευταίες μέρες με την ομάδα μας και σκέφτεται πολύ σοβαρά την επιστροφή στην ενεργό δράση, για να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας μας για παραμονή στην κατηγορία.

Οι πρώτες επαφές με τον Κώστα, είχαν γίνει στην αρχή της περσινής χρονιάς (είχε εκδοθεί κανονικά το δελτίο του), αλλά λόγω της πανδημίας τα πρωταθλήματα διεκόπησαν και δεν φόρεσε τελικα την φανέλα της ομάδας μας.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει κοινή θέληση για συνεργασία και αν έχουμε θετική κατάληξη, ο Γιάννης Παπούλης θα έχει μια ακόμα δυνατή επιλογή μέσα στην ρακέτα!»