Μετά από αρκετά χρόνια στο τιμόνι της ΑΕ Δικαίου, ο Δημήτρης Τζομάκας πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το ανδρικό τμήμα της ομάδας της Κω, προκειμένου να ρίξει το βάρος στα νεότερα τμήματα του συλλόγου.

Ο ίδιος μάλιστα, πρότεινε τον μέχρι πρότινος βοηθό του, τον Γιάννη Παπούλη, ως αντικαταστάτη του, κάτι που η γενική αρχή του οργανισμού αποδέχθηκε άμεσα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Α.Ε. Δικαίου ανακοινώνει πως ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Τζομακας, εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από το ανδρικό τμήμα και να αφοσιωθεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, όπως κάνει αδιαλείπτως 25 τώρα. Το αποτέλεσμα αυτής της παραγωγικής διαδικασίας, απέδωσε καρπούς με τα 3 πρωταθλήματα Δωδεκανήσου και με την συμμετοχή στην Γ’ Εθνική, σχεδόν αποκλειστικά με γηγενείς αθλητές, από τα “σπλάχνα” της ομάδας μας.

Ο ίδιος, εξέφρασε την επιθυμία να τον διαδεχθεί ο 2ος προπονητής μας, Γιάννης Παπούλης, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα και ο οποίος γνωρίζει ήδη την ομάδα μας. Το Δ.Σ. έκανε δεκτό το αίτημα του και ο Γιάννης Παπούλης αποδέχθηκε την πρόταση, να αναλάβει τα ηνία του ανδρικού μας στην Γ’ Εθνική».