Ο κορονοϊός “χτύπησε” και την ΑΕ Δικαίου. Η ομάδα της Κως ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (29/12) ότι στον καθιερωμένο έλεγχο βρέθηκαν τρία θετικά κρούσματα. Και τα τρία μέλη της ΑΕ Δικαίου έχουν ήπια συμπτώματα και δεν ήρθαν σε επαφή με τους υπόλοιπους, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Την παρούσα χρονική περίοδο, βέβαια, ο αντίκτυπος των κρουσμάτων θα φανεί μόνος στις προπονήσεις. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει διακοπεί λόγω των εορτών και θα αρχίσει ξανά στις 9 Ιανουαρίου, όταν η ΑΕ Δικαίου θα υποδεχτεί τη Νίκη Αμαρουσίου για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου, τελευταία του 1ου γύρου.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Α.Ε. Δικαίου ενημερώνει πως έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα, διαγνώστηκαν τρία μέλη της ομάδας μας θετικά στον COVID-19.

Και τα τρία μέλη είναι εμβολιασμένα, έχουν ελαφρά συμπτώματα και δεν έχουν έρθει σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη μετά την 23/12/2021. Όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας βρίσκονται σε ενεργητική επιτήρηση, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ και έχουν υποβληθεί σε τεστ, τα οποία είναι όλα αρνητικά».