Σε… γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Γιώργος Αλεξίου αφού ο έμπειρος πλεϊμέικερ συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας, αποτελώντας το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα των Νικαιωτών (σ.σ.: προηγήθηκε ο Ναούμ Θυμνιός).

Ο πρώην πόιντ γκαρντ του Πολυκράτη αγωνίστηκε με τη φανέλα των “μπλε” και τη σεζόν 2009-2010 όταν η ομάδα υποβιβάστηκε στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ, θέλοντας φέτος η τελική κατάληξη της συνεργασίας τους να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Ο ίδιος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την… επιστροφή του στη Νίκαια, αλλά και τις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πως αισθάνεσαι που επέστρεψες και πάλι στον Ιωνικό;
“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ιωνικό. Θεωρώ το σύλλογο μια μεγάλη οικογένεια, με κουλτούρα, με ωραίο περιβάλλον, οικείο, ζεστό και αυτά ήταν που μέτρησαν και γι αυτό ήρθα”.

Τι να περιμένει ο κόσμος της ομάδας από τον Γιώργο Αλεξίου;
“Θα ήθελα κιόλας να πω στον κόσμο πως από μεριάς μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να έχουμε μια καλύτερη χρονιά σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμά μου που είναι και εύκολο και τα υπόλοιπα θα τα δείξουμε στο γήπεδο, τις Κυριακές”.

Τέλος, ένα σύντομο σχόλιο για τη δυναμική του ομίλου που θα αγωνιστεί ο Ιωνικός στο επερχόμενο πρωτάθλημα;
“Είναι ένα πρωτάθλημα ιδιόρρυθμο. Υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να σε βγάλουν εκτός στόχων ή να καθορίσουν τους στόχους σου, αν δεν προσέξεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί την Κυριακή και κάθε βδομάδα να κάνουμε ταμείο και να καθορίζουμε τη συνέχεια”.