Σε μια εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Έσπερος Λαμίας, ο οποίος ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον πολύπειρο φόργουορντ Ρήγα Παπαργυρόπουλο, ο οποίος αφήνει την Αττική και τον Τρίτωνα, αλλάζοντας ουσιαστικά επίπεδο στην ομάδα της Φθιώτιδας. Επίσης ο Έσπερος απέκτησε και τον Δημήτρη Φραγκιαδάκη.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2016-2017, με τον αθλητή ΠΑΠΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΡΗΓΑ.

Ο πολύπειρος φόργουορντ γεννήθηκε το 1986, είναι ύψους 2,02 μ. και κατά την περσινή χρονιά, αποτέλεσε βασικό στέλεχος, της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας του Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ Αθηνών.
 
Το Δ.Σ. αφού καλωσορίσει τον ‘’δικό μας Ρήγα’’ στην οικογένεια του Έσπερος Γ.Σ. Λαμίας και του ευχηθεί υγεία και εκπλήρωση όλων των στόχων του για την επόμενη χρονιά, οφείλει να σημειώσει ότι:
Όταν ένας αθλητής basket ball έχει αγωνισθεί και στη Α1 ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία, όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.Η μακρόχρονη διαδρομή του σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες, άφησε παντού τα διαπιστευτήρια του ως αθλητής και ως χαρακτήρας. Είναι εμφανές ότι θα αποτελέσει για την ομάδα μας, το βαρόμετρο για την επίτευξη των στόχων μας.
ΤΟ Δ.Σ του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ».