Αλλαζει πόστο στον Κεραυνό Αιγίου ο Σπύρος Γκοργκόλης. Ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο πετυχημένος προπονητής θα έχει άλλη θέση στη νέα σεζόν. Δεν θα κάθεται στον πάγκο λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά θα αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Ο Κεραυνός εξάλλου, ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του όλους όσοι στήριξαν την ομάδα και την βοήθησαν να παραμείνει στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους φίλους, συμπαραστάτες και χορηγούς της ομάδας, για την ηθική και οικονομική στήριξη τους την χρονιά που πέρασε, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν εφικτή η παραμονή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης. Μια πολύ σημαντική επιτυχία δεδομένων των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετώπισε η ομάδα κατά την διάρκεια της χρονιάς. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε την ιστορική διαδρομή του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΙΓΙΟΥ στα εθνικά πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης, με συμμετοχή σε αυτά για περισσότερα από είκοσι χρόνια και με επιτυχίες που έχουν κάνει την ομάδα γνωστή στο πανελλήνιο. Αποκορύφωμα της μοναδικής αυτής διαδρομής είναι η συμμέτοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας την περίοδο 2008-2009, όντας η πρώτη επαρχιακή ομάδα μη πρωτεύουσας νομού που κατάφερε κάτι τέτοιο, η συμμετοχή για τρείς χρονιές στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, αλλά και η συμμετοχή επί σειρά ετών στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Έχοντας σαν κίνητρο αυτή την βαριά κληρονομία της ιστορίας της ομάδας, αλλά κυρίως την μεγάλη στήριξη από όλη την πόλη, τους χορηγούς και τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας, συνεχίζουμε με τον σχεδιασμό και την οργάνωση της νέας αγωνιστικής χρονιάς, με όραμα στόχο και προοπτική για την αντρική ομάδα, αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα των μικρών αθλητών και αθλητριών του συλλόγου.

Σε αυτή την κατεύθυνση είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις γνώσεις του αλλά και το αδιαμφισβήτητο ήθος του στην ομάδα ο κόουτς Κος Σπύρος Γκοργκόλης, εκ των βασικότερων συντελεστών της περυσινής επιτυχίας, από την θέση πλέον του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, αφού ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να κάθεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας. Έχοντας δεδομένη την αγάπη του για την ομάδα, αλλά και την άριστη σχέση του με την Διοίκηση, αποφασίσαμε από κοινού την παραμονή του με αυτή τη νέα ιδιότητα πλέον και έχοντας βασικό λόγο για τον σχεδιασμό και οργάνωση της ομάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Θέλουμε επίσης να ενημερώσουμε ότι τρέχουν ήδη οι διαδικασίες επικαιροποίησης και εμπλουτισμού των μελών του Συλλόγου, με σκοπό την διενέργεια αρχαιρεσιών εντός του καλοκαιριού για την εκλογή νέας Διοίκησης.

Τελειώνοντας θέλουμε για άλλη μία φορά να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν ηθικά και υλικά δίπλα στην ομάδα, τους αθλητές και προπονητές και βεβαίως να ευχαριστήσουμε τον νέο Τεχνικό Διευθυντή Κο Σπύρο Γκοργκόλη για την προσφορά του και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του από την νέα του θέση».