Η επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκει το Κορωπί να παλεύει για την κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση κόντρα στην Παναγίτσα μπορεί να μην έχει χαρακτήρα “τελικού” από τη στιγμή που βρισκόμαστε στην έναρξη της σεζόν, αλλά η νίκη αποτελεί ζήτημα μείζονος σημασίας για την ομάδα του Φάνη Αποστολάκη. Οι “πράσινοι” καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Χαλκιδαίων με τον κίνδυνο να παρουσιαστούν με μία σοβαρή απουσία.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Γριμπαβιώτη, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο με αποτέλεσμα να παραμένει εκτός μάχης. Ο προπονητής του Κορωπίου θα περιμένει μέχρι αύριο να δει αν ο έμπειρος σέντερ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στην Παναγίτσα, αφού δεν θέλει να τον πιέσει ρισκάροντας ενδεχόμενη υποτροπή.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όμως, για τον Θέμη Παπαβλασσόπουλο καθώς ο δυναμικός φόργουορντ ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι και δήλωσε “παρών” εν όψει της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο Νότου.

Παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος και την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, ο κόουτς Φάνης Αποστολάκης δεν δείχνει να αγχώνεται αφού μιλώντας στο basketblog.gr ξεκαθάρισε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του: “Παίξαμε αρκετά φιλικά το τελευταίο διάστημα προκειμένου να παραμείνει η ομάδα σε εγρήγορση. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με την Παναγίτσα“.