Στη Γ’ Εθνική θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Πανναξιακός! Η νίκη του με 79-53 επί του Ομήρου Καλλιμασιάς, σε συνδυασμό με εκείνη του Ιπποκράτη επί της Αναγέννησης Σάμου με 73-67, έκλεισαν την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής του Ειδικού Πρωταθλήματος, δίνοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική στην ομάδα του Πανναξιακού.

Μετά από τα παραπάνω αποτελέσματα, προέκυψε ισοβαθμία του Ιπποκράτη και του Πανναξιακού, με τον Πανναξιακό, ωστόσο, να υπερτερεί. Έτσι εξασφάλισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική για τη σεζόν 2015-2016. Παράλληλα, εάν η Αναγέννηση κέρδιζε τον Ιπποκράτη, τότε εκείνη θα ήταν αυτή που θα πανηγύριζε για την κατάκτηση της ανόδου.

«Η κούραση κατέβαλε την ομάδα μου, παίζαμε με πέντε Έφηβους. Μένουμε με την πίκρα, αλλά είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου. Η ομάδα φτιάχνει τις ακαδημίες της, πολλά παιδιά θα έρθουν και ανοίγει η όρεξη για το μέλλον. Όσο μπορούμε παλεύουμε για το καλύτερο. Έχουμε μια φουρνιά μικρών παικτών εξαιρετική και θα δώσουμε πολύ μεγάλη βάση σε αυτά τα παιδιά. Σε όλα μας τα παιχνίδια ήμασταν αξιόλογοι», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Αναγέννησης Σάμου, Παναγιώτης Ζωντός.

Τα αποτελέσματα:

Πανναξιακός ΑΟΝ – Α.Σ. Όμηρος Καλ. 79-53
Α.Σ. Αναγέννηση Σ. – ΑΣΚ Ιπποκράτη 67-73

Η βαθμολογία:
1. Πανναξιακός ΑΟΝ 5
2. ΑΣΚ Ιπποκράτης 5
3. Α.Σ. Αναγέννηση Σ. 4
4. Α.Σ. Όμηρος Καλ. 4