Δεν άργησε να βρει νέο προπονητή η Βόνιτσα η οποία έφερε στην θέση του Γιάννη Διαμαντάκου που αποχώρησε από την ομάδα τον Παναγιώτη Κοντογιάννη!

Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση της Βόνιτσας για τον Γιάννη Διαμαντάκο αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Βόνιτσας αποφάσισε να λήξει τη συνεργασία του με τον προπονητή Γιάννη Διαμαντάκο. Θέλει να ευχαριστήσει τον coach για την προσφορά του στην ομάδα αυτό το μικρό χρονικό διάστημα και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην προπονητική του σταδιοδρομία».

Η ανακοίνωση της Βόνιτσας για τον Παναγιώτη Κοντογιάννη αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Βόνιτσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον προπονητή Παναγιώτη Κοντογιάννη!!!  To Δ.Σ. καλωσορίζει τον έμπειρο Τεχνικό στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ COACH:

O coach Κοντογιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε  στη Θεσσαλονίκη. Ως αθλητής αγωνίστηκε στα παιδικά τμήματα του ΑΡΗ και δύο χρόνια στην ανδρική ομάδα. Εργάστηκε ως βοηθός προπονητής στον ΑΡΗ . Ως πρώτος προπονητής εργάστηκε:Στην Α2 Εθνική κατηγορία σε ΔΟΥΚΑ και ΞΑΝΘΗ.Στη Β΄ Εθνική σε ΒΑΟ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΑΓΣΙ , ΗΦΑΙΣΤΟ , ΞΑΝΘΗ , ΚΑΔΜΟ , ΦΑΙΑΚΑ , ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑΣ .Στη Γ΄Εθνική σε ΔΑΝΑΟ , ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ , ΗΦΑΙΣΤΟ , ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ , ΑΓΣΙ , ΚΡΟΝΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ , ΘΕΡΜΑΪΚΟ , ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ και ΣΕΡΡΕΣ.

Έχει βοηθήσει πολλούς  αθλητές που έφτασαν να αγωνίζονται στη κορυφαία κατηγορία της Α1 και έχει λειτουργήσει για 13 χρόνια το BASIC BB CAMP.