Παρελθόν αποτελεί από την Ευκαρπία ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Ιωάννης Γκένογλου, πληρώνοντας την κακή πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον Χρήστου Νίκου να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά:

-Η προσπάθεια του ανδρικού τμήματος του συλλόγου, δεν αφήνει ασυγκίνητη ούτε τη διοίκηση αλλά ούτε και τους παίχτες.!
Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης της ομάδας η διοίκηση προσπαθώντας να αντεπεξέλθει στους στόχους της βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον πολύπειρο κοουτς Νίκου Χρήστο.
Ο νέος μας τεχνικός έχει δεκαετή εμπειρία σε ανδρικά, γυναικεία καθώς και σε τμήματα υποδομών σε πολλές ομάδες της βόρειας Ελλάδας. Επιπροσθέτως υπήρξε βοηθός το 2009-2011 στην Α1 γυναικών στον Αρη Θεσσαλονίκης , το 2011-2012 στον Ηρακλή, το 2013-2014 στην Ευκαρπια, το 2014-2015 στο Στρατωνι.
Τελευταίος του σταθμός ήταν το Ανδρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, ως βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου.
Κοουτς σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και σύντομη επιστροφή της ομάδας μας στον υψηλό πρωταθλητισμό.!!!

-Η διαχείριση των λογαριασμών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί μια “καυτή πατάτα” τόσο για τις ομάδες όσο και για τον καθένα προσωπικά. 

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν θα πρέπει να είμαστε όλοι φειδωλοί, ούτως ώστε να μη διασπείρονται τα γεγονότα με λάθος εντυπώσεις.
Ο σύλλογος μας ανακοινώνει λοιπόν, τη λύση της συνεργασίας του, με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος κ. Γκένογλου ο οποίος μετά την ήττα από τον Αριστοτέλη Φλώρινας υπέβαλε την παραίτηση του.

Η διοίκηση την έκανε αποδεκτή και εύχεται στον ίδιο άλλα και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.
Ευχαριστούμε από καρδιάς..