Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την ιστορική άνοδο της Αναγέννησης στις εθνικές κατηγορίες, με την αρμάδα από το Αρκαλοχώρι κερδίζοντας στους Τελικούς της ΕΚΑΣΚ το Ρέθυμνο με 2-1 νίκες να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Κρήτης και ν’ αρπάζει το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά!

Εκεί, θα πορευτεί με τον άνθρωπο που την έφτασε μέχρι και αυτό το σημείο, τον Μύρωνα Παπαδάκη, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την Τετάρτη (22/6) με κάθε επισημότητα την παραμονή του νεαρού κόουτς στην άκρη του πάγκου τους και για τη νέα χρονιά.

Υπενθυμίζουμε πως, ακόμα και αν δεν έχει γίνει ακόμα η απαραίτητη κλήρωση, η Αναγέννηση θα αγωνίζεται του χρόνου στον 1ο όμιλο της τέταρτης τη τάξει εθνικής λίγκας μαζί με τον… γειτονικό Εργοτέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια της Αναγέννησης είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την παραμονή του προπονητή της ανδρικής μας ομάδας Μύρων Παπαδάκη.

Είμαστε περήφανοι που ο προπονητής που οραματίστηκε μαζί με την διοίκηση να γιγαντώσει την ομάδα του τόπου μας και να την προσθέσει στο μπασκετικό χάρτη της Ελλάδας θα είναι για 4η χρονιά στον πάγκο της ομάδας μας με στόχο για μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν.

Με την παραμονή του κοουτς η ομάδα μας σηκώνει μανίκια για να ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό τους ρόστερ με το οποίο θα πορευτούμε στην Γ εθνική κατηγορία.

Ευχόμαστε στον κοουτς υγεία και κάθε επιτυχία σε μπασκετικό και προσωπικό επίπεδο».