Μετά από μια γεμάτη και απόλυτα επιτυχημένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚ, η πρωταθλήτρια Κρήτης Αναγέννηση ξεκινάει το σχεδιασμό της εν όψει της πρώτης της ιστορικά παρουσίας στο επίπεδο των εθνικών κατηγοριών και δη της Γ’ Εθνικής με την ανανέωση του αρχηγού Γιώργου Καλογεράκη, ενός εκ πλέον βασικών πυλώνων της ομάδας εδώ και τόσα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την παραμονή του αρχηγού της ομάδας μας θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ που θα αγωνιστεί στην παρθενική μας εμφάνιση στις εθνικές κατηγορίες και το πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Ο Γιώργος Καλογεράκης ο οποίος ήταν βασικός πυλώνας στο restart της ομάδας πριν από 3 χρόνια θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά και θα βοηθήσει τα μέγιστα το προπονητικό επιτελείο για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία και κάθε επιτυχία σε μπασκετικό και προσωπικό επίπεδο».

Ταυτόχρονα, στην αρμάδα από το Αρκαλοχώρι αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του και ο βοηθός προπονητή Ανδρέας Μαραγκάκης, ο οποίος θα παραμείνει στο πλευρό του Μύρωνα Παπαδάκη γι’ άλλη μια σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη χρόνια συνεχίζεται με την παραμονή του προπονητή Ανδρέα Μαραγκάκη στο πλευρό του Μυρων Παπαδάκη.

Ο Κοουτς Ανδρέας συνεχίζει για 4η συνεχόμενη χρονιά το έργο του στην ομάδα μας καθώς εκτός από το εξαιρετικό δίδυμο μαζί με τον κοουτς Παπαδάκη στο ανδρικό τμήμα είναι και προπονητής σε τμήματα των ακαδημιών μας.

Ευχόμαστε στον κοουτς υγεία και κάθε επιτυχία σε μπασκετικό και προσωπικό επίπεδο».

 

σ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μια ακόμη ανακοίνωση συνεχίζει η ομάδα του τόπου μας, στην προσπάθεια της να διαμορφώσει ένα σύνολο το οποίο θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί ανεξαρτήτως κατηγορία.

Ο Παντελής Μαραγκάκης θα παραμείνει στην ομάδα και θα βοηθήσει τα μέγιστα το προπονητικό επιτελείο για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας.

Ευχόμαστε στον Παντελή υγεία και κάθε επιτυχία σε μπασκετικό και προσωπικό επίπεδο».