Άλλη μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε σήμερα (16/7) η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου. Η κρητική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αναστάση Μητρόπαπα από τον ΟΦΗ.

Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ ήταν ο 4ος σκόρερ του ΟΦΗ την προηγούμενη σεζόν στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής με 199 πόντους σε 26 αγώνες (7,6 κατά μέσο όρο). Πρόκειται για μία κίνηση που ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο τη φιλόδοξη Αναγέννηση ενόψει της νέας χρονιάς στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

«Η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου σας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αναστάση Μητρόπαπα.

Ο Αναστάσης που αγωνίζεται ως Power Forward / Center προέρχεται από μια πολύ καλή χρόνια με τον ΟΦΗ στην Β εθνική κατηγορία. Πρόκειται για ένα ακόμη αθλητή από υψηλότερο επίπεδο με παραστάσεις και εμπειρίες από την Γ’ και Β’ εθνική κατηγορία που θα προσφέρει ποιότητα, ενέργεια και δύναμη στην ομάδα μας.

Η έλευση του Αναστάση γεμίζει χαρά και αισιοδοξία το προπονητικό επιτελείο καθώς πρόκειται για ένα παιδί που θα ταιριάξει άψογα στο σύνολο που έχει δημιουργηθεί και θα μας βοηθήσει να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ευχόμαστε στον Αναστάση υγεία και κάθε επιτυχία σε προσωπικό και αγωνιστικό επίπεδο».