Την απόκτηση των Τάσου Παπαϊωσήφ (29, 2.01) και Σπήλιου Κάκκα (28, 1.84) ανακοίνωσε ο Ιωνικός Νικαίας. Η ομάδα του Δημήτρη Μισιακού συνδύασε την εμπειρία του Παπαϊωσήφ με τον νεανικό ενθουσιασμό του Κάκκα (μεταγραφή για την οποία σάς ενημέρωσε το basketblog.gr νωρίτερα) ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη μηχανή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ιωνικός Νικαίας συνέχισε τις μεταγραφικές της κινήσεις αποκτώντας Παπαιωσήφ και Κάκκα.

Ενισχύοντας την δύναμή του κάτω από το καλάθι, ο Ιωνικός απέκτησε τον Τάσο Παπαϊωσήφ (29 χρονών 2.01). Ο 29χρονος σέντερ αγωνίστηκε στον Διαγόρα τη χρονιά 2009-’10, γεύθηκε την άνοδο στην Α2 με τη φανέλα του Περάματος το 2010-’11, ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίσθηκε με επιτυχία (8 πόντους μέσο όρο) στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με τον Πόλις.

Μαζί με τον Παπαϊωσήφ, στα μπλε ντύθηκε και ο νεαρός γκαρντ Σπήλιος Κάκκας (20, 1,84), ο οποίος ξεκίνησε από το ΝΕΦΟ Νικηφόρο και πέρσι αγωνίστηκε στην Προοδευτική. Τα ιδιαίτερα θετικά δείγματα του 20χρονου παίκτη τον συμπεριέλαβαν στους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ, και κέντρισαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Ιωνικού, οι οποίοι παρακολουθούν συστηματικά τις τοπικές κατηγορίες για τον εντοπισμό νέων ταλέντων, με αποτέλεσμα, η ομάδα της Νίκαιας να πραγματοποιήσει μία μεταγραφή με αρκετά μεγάλη προοπτική”.