Με στόχο την άνοδο θα αγωνιστεί στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το Κορωπί αφού οι μέχρι τώρα μεταγραφικές του κινήσεις δείχνουν του λόγου το αληθές. Οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μιχάλη Κουρή, ο οποίος αφήνει την Αγία Παρασκευή για χάρη της ομάδας του Νότη Κονδύλη. Ο 24χρονος πόιντ γκαρντ φόρεσε τη φανέλα των “μελανόλευκων” την περσινή σεζόν έχοντας κατά μέσο όρο 6.5 πόντους και 2 ασίστ σε 25 παιχνίδια.

Αναλυτικά:

“Ο Μιχάλης Κουρής είναι η νέα μεγάλη μεταγραφή του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου για την  αγωνιστική χρονιά 2013-2014, πού έρχεται να προστεθεί στο ήδη υπάρχον εξαιρετικό ρόστερ της ομάδος μας και που αναμένεται να προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος  στην περιφέρεια της. 

Ο αθλητής που είναι γεννημένος στις 14/4/1989 και αγωνίσθηκε πέρσι με μεγάλη επιτυχία στην Α2 κατηγορία με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, αποτελώντας βασικότατο στέλεχος της,  ήταν η πρώτη επιλογή του coach Κονδύλη για την στελέχωση  του ρόστερ και οι διοικούντες του Συλλόγου δεν είχαν άλλη επιλογή απο την πραγματοποίηση της επιθυμίας του.

Ο Μιχάλης άρχισε να αναπτύσσει το ταλέντο και τις ικανότητες του απο το εφηβικό τμήμα του Ολυμπιακού ενώ στην συνέχεια φόρεσε τα χρώματα του Περάματος και του Ιωνικού Ν. Φιλαδελφείας.

Η προσθήκη του σε συνδυασμό με τις επόμενες κινήσεις που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα από τον Σύλλογο μας και φυσικά με την καθοριστική καθοδήγηση του προπονητή Νότη Κονδύλη, ισχυροποιούν σε τέτοιο βαθμό την ομάδα του Κορωπίου που στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής διαφαίνεται πως θα παρουσιαστεί ιδιαιτέρως ανταγωνιστική!!!”