Μετά την παραμονή του στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ο Κάδμος επιθυμεί να πραγματοποιήσει το «βήμα» παραπάνω, ώστε να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικός στο επόμενο πρωτάθλημα. Κάπως έτσι, προχώρησε σε μία πολύ σημαντική κίνηση, αποκτώντας τον Αλέξανδρο Πανταζή για την ενίσχυση της γραμμής των γκαρντ. Ο εν λόγω παίκτης, με σημαντική εμπειρία από τα γήπεδα της κατηγορίας και θητεία σε ομάδες, όπως οι ΑΓΕΧ, Γ.Σ. Χαλκίδας και Ίκαρος Χαλκίδας, αγωνιζόταν πέρυσι στην Κύμη και στη Θήβα θεωρούν πως είναι η κατάλληλη περίπτωση, βάσει και της ομοιότητας του τρόπου αντίληψης του παιχνιδιού με την φιλοσοφία τους, μπορεί να αλλάξει επίπεδο στο σύνολο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«H ομάδα μας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Πανταζή από τον Γ.Σ. Κύμης. Ο Αλέξανδρος είναι γεννημένος το 1989, έχει ύψος 1,90μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΓΕ Χαλκίδας, όπου αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια, και στη συνέχεια μετακόμισε για ένα χρόνο στον Α.Ο. Κύμης. Επόμενος σταθμός ήταν ο Γ.Σ. Χαλκίδας, όπου παρέμεινε δύο χρόνια, κερδίζοντας την άνοδο από τη Γ’ στη Β’ Εθνική.

Την περίοδο 2013-2014 ανήκε στο δυναμικό του Ίκαρου Χαλκίδας και πέρυσι βρέθηκε στον Γ.Σ. Κύμης, πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δυναμικό αθλητή, με έμφαση στα αμυντικά καθήκοντα και τον «σκυλίσιο» τρόπο παιχνιδιού του, που αναμένεται να δέσει αρκετά την περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ε.Σ. Κάδμος και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά».