Ο Προμηθέας Χαλανδρίου ανακοίνωσε το νέο του μεταγραφικό απόκτημα με κάθε επισημότητα καθώς ο 19χρονος Δημήτρης Παπαδημητρίου θα ενισχύσει την ομάδα από την επόμενη σεζόν.

Ο νεαρός άσος αγωνίστηκε με το Μαρούσι την περασμένη χρονιά και κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην Β΄Εθνική.Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έχει αγωνιστεί στην Εθνική Παίδων και Εφήβων ενώ έχει δύο έτη θητείας στο Florida Air Academy,με υποτροφία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλωσορίζει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα στην ομάδα του Ανδρικού Τμήματος, Δημήτρη Παπαδημητρίου! Ο γεννημένος το 1997 ταλαντούχος αθλητής, με ήθος και χαρακτήρα, γιος του γνωστού πρωταθλητή και προπονητή στον ακοντισμό Αντώνη Παπαδημητρίου, ύψους 1,99 m, χαρακτηριστικά του το καλό περιφερειακό σουτ αλλά και τα πλούσια αθλητικά του προσόντα μπορεί και καλύπτει πολλές θέσεις στο παιχνίδι, χρήσιμο εργαλείο για κάθε προπονητή!
 
Προέρχεται από το Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ με συμμετοχή στην άνοδο της από τη Γ’ στη Β΄ Εθνική.Έχει συμμετάσχει στις εθνικές ομάδες Παίδων & Εφήβων και έχει με υποτροφία δύο έτη θητείας στο Florida Air Academy, ένα από τα καλύτερα σχολεία της Αμερικής.
 
Ο προπονητής με τους υπευθύνους του Ανδρικού Τμήματος αρχίζουν και υλοποιούν την καινούργια φιλοσοφία και το σχεδιασμό της ομάδας με ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα.
 
Ευχόμαστε στο Δημήτρη να έχει μαζί μας πολλές επιτυχίες!!!».