Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την γνωστή εταιρεία εμπορίας καφέ JULIUS MEINL. Η εν λόγω εταιρεία αναλαμβάνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ του τμήματος και το λογότυπό της θα κοσμεί την πίσω όψη της επίσημης φανέλας της ομάδας.
 

Read More Η Julius Meinl ιδρύθηκε το 1862 στην Βιέννη και καθιέρωσε την περίφημη και διαχρονική κουλτούρα των βιεννέζικων καφέ, η οποία από το 2011 έχει συμπεριληφθεί στον πολύ τιμητικό κατάλογο της UNESCO ως προϊόν παγκόσμιας άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Το πρώτο πιλοτικό κατάστημα της εταιρείας στην Ελλάδα, το γνωστό σε όλους μας Poetry, λειτουργεί από το 2013 στην συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Προφήτου Ηλία στον πεζόδρομο της Βέροιας. Όλοι στην ομάδα αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως τους επιχειρηματίες της πόλης μας και αποκλειστικούς αντιπροσώπους και διανομείς της Julius Meinl στην Ελλάδα κυρίους Μαρμαρά Φραντζέσκο και Παλουκίδη Κωνσταντίνο για την πολύχρονη στήριξη που μας παρέχουν. 

Καλούμε δε για ακόμα μια φορά τους φίλους της ομάδας μας να στηρίξουν τις επιχειρήσεις της πόλης που σε εξαιρετικά χαλεπούς καιρούς στέκονται αγόγγυστα και διαχρονικά στο πλευρό μας.