Στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης προχώρησε η Βόνιτσα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Χρύση. Ο νεαρός φόργουορντ (23, 1μ98) αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με μεγάλη επιτυχία στη Ζάκυνθο (Γ’ Εθνική), ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Διαγόρα (Β’ Εθνική) πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Αντώνη Χρύση,  ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα μας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο”.

Τo who is who

Ο Αντώνης Χρύσης είναι 23 ετών (γεννήθηκε το 1990). Την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ΑΓΕ Ζακύνθου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ιονίου. Ο νεαρός αθλητής έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ιπποκράτη Κω, με τον οποίο έπαιξε και μία σεζόν στη Γ’ Εθνική (2008-’09) και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Δωδεκανήσου.

Ο Χρύσης έχει ύψος 1.98 και παίζει στις θέσεις 3 και 4 , ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Ηρακλή Ρόδου καθώς και στον Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και της Β’ Εθνικής κατηγορίας.