Σε νέα αλλαγή προπονητή προχώρησε ο Ίκαρος Καλλιθέας, ο οποίος μετά την ήττα του στη Νέα Φιλαδέλφεια από την ΦΕΑ ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο τεχνικό Κώστα Σορώτο, ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους, έχοντας ξεκινήσει την σεζόν στον Πανιώνιο.

Ο coach Σορώτος, ο οποίος αποτελεί εγγύηση για την πορεία της ομάδας της Καλλιθέας, ο οποία μάχεται για την παραμονή της στην πρώτο όμιλο της Γ΄Εθνικής, θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Μισιακό, ο οποίος με την σειρά του είχε πάρει την θέση του Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος μεταπήδησε στον Εθνικό.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση της αναφορικά με τον Μισιακό:

Με απόλυτη αξιοπρέπεια και σε κλίμα συναίνεσης τα δύο μέρη αποφάσισαν  να λύσουν την συνεργασία τους, λόγω διαφοράς φιλοσοφίας στην χρησιμοποίηση των νέων αθλητών του συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου έκανε την παρακάτω δήλωση:

” Ο Δημήτρης Μισιακός είναι ένα καταπληκτικό παιδί, με ήθος και αξιοπρέπεια και ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, με βαθιές γνώσεις του Μπάσκετ και αρχές στο αγωνιστικό μέρος. Πιστεύουμε ότι δεν έχει καμία ευθύνη στο στήσιμο της ομάδας καθώς και στα αποτελέσματα. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του .

Δ.Καρκατσέλης”