Ο Μάρκος Γεωργακόπουλος έπειτα και από την ανακοίνωση της ομάδας της Νίκης Αμαρουσίου θα συνεχίσει να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στο ρόστερ του συλλόγου και θα βοηθήσει στην προσπάθεια που πραγματοποιείται για τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο 29χρονος γκαρντ αποτέλεσε βασικό “πυλώνα” της επιστροφής της Νίκης Αμαρουσίου στις εθνικές κατηγορίες, καθώς φέτος στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών μέτρησε 12.4 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μ.ο. ανά παιχνίδι. 

Δείτε την ανακοίνωση της Νίκης Αμαρουσίου:

“Η Νίκη Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Γεωργακόπουλο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική!

Ο 29χρονος γκαρντ είχε καθοριστική συμβολή στην πορεία της Νίκης Αμαρουσίου στο εφετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, μετρώντας 12.4 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μ.ό.

Πλέον τίθεται στη διάθεση του κόουτς Νίκου Χρυσόγελου ενόψει της επιστροφής στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Μάρκος Γεωργακόπουλος είναι ο έκτος παίκτης που ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Νίκη Αμαρουσίου μετά από τους Παντελή Κυπριτζόγλου, Γιάννη Τσέκενη, Γιώργο Φρίμα, Βαγγέλη Τσιάτσιο και Ντέιβιντ Βισνιέφσκι”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: