Το σωματείο του Μίλωνα προχώρησε σε μία πολύ σημαντική ανανέωση συνεργασίας. Ο λόγος για τον αρχηγό-σύμβολο τον Νίκο Ψυλέα

Ο Νίκος Ψυλέας αποτελεί πολύ σημαντικό αθλητή για την ιστορία του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, καθώς εκεί πραγματοποίησε τα πρώτα του σημαντικά μπασκετικά βήματα, φτάνοντας μετά από χρόνια σε πολύ μεγάλες επιτυχίες σε εθνικές κατηγορίες.

Πλέον, ανανέωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τον Μίλωνα, ο οποίος θα βρίσκεται και την επόμενη αγωνιστική σεζόν στα “σαλόνια” της Γ’ Εθνικής και ο Ψυλέας θα προσφέρει για ακόμη μια χρονιά τις πολύτιμες “υπηρεσίες” του στην ομάδα.

Ο Νίκος Ψυλέας ήταν ο καταλυτικός παράγοντας τόσο της χρονιάς που επέστρεψε στον Μίλωνα και κατάφερε να πανυγηρίσει την πολυπόθητη άνοδο για τη Γ’ Εθνική κατηγορία, όσο και της φετινής χρονιάς. Μάλιστα, φέτος είχε κιόλας 15,1 πόντους μ.ο. ανά παιχνίδι σκοράροντας μάλιστα 2 τρίποντα περίπου μ.ο. ανά αγώνα.

Δείτε τις δηλώσεις του Ψυλέα για την ανανέωσή του με τον Μίλωνα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά:

“Ο Μίλωνας είναι το σπίτι μου και συναισθηματικά είμαι άρρηκτα συνδεδεμένος με το σύλλογο, ενώ τη φετινή χρονιά θα παρουσιάσει κάτι πολύ καλό σε όλα τα επίπεδα. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Νίκο Καραγιάννη, έχουν δουλέψει πολύ και έχουν αναπτύξει ένα συγκεκριμένο πλάνο που θα βρει τον Μίλωνα πρωταγωνιστή ξανά και θέλω από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ σε αυτή την προσπάθεια”.

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου της Νέας Σμύρνης:

“Ο Νίκος Ψυλέας, ένας από τους πλέον εμβληματικούς αθλητές του Μίλωνα που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου και αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους παίκτες των εθνικών κατηγοριών στο μπάσκετ, δηλώνει παρών και για την επόμενη σεζόν”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: