Ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης θα παραμείνει και στη νέα σεζόν στην Εξω Παναγίτσα. Ο 36χρονος (2μ.) παίκτης ήταν από τους βασικούς στυλοβάτες της ομάδας που το πάλεψε φέτος στην Γ’ Εθνική και τελικά ο τεράστιος αγώνας της για τη παραμονή δικαιώθηκε έστω και στο «τσακ», καθώς η Εξω Παναγίτσα κέρδισε στον αγώνα μπαράζ για την παραμονή την Νέα Ιωνία και έμεινε στην Γ΄ Εθνική. Η διοίκηση της ομάδας της Χαλκίδας ήθελε να κρατήσει πάση θυσία τον πολύπειρο παίκτη και τελικά τα κατάφερε. Οι άνθρωποι της Εξω Παναγίτσας ξεκίνησαν τις επαφές μαζί του. Τελικά οι δυο πλευρές τα βρήκαν και ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης θα μείνει στην Εξω Παναγίτσα, ή Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδα B.C όπως θα ονομάζεται πλέον ο σύλλογος  και στην επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Χαλκίδας για την παραμονή (για δεύτερη συνεχή σεζόν) του Σωκράτη Γκιζόγιαννη στην ομάδα:

«Η διοίκηση της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Γκιζόγιαννη Σωκράτη. Του ευχόμαστε μια υγιή μπασκετική χρονιά. Σωκράτη, Συνεχίζουμε…».

Μεγάλη πορεία

Ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης γεννήθηκε το 1982 και ξεκίνησε το μπάσκετ στα 12 στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, την Μαλεσίνα. Το 1999 μετακόμισε στην ΑΓΕ Χαλκίδας. Επαιξε 5 χρόνια εκεί και ανέβηκε με την ομάδα από την Γ’ Εθνική στην Α2. Στην συνέχεια πήγε σε Μακεδονικό, Λαμία, Ρέθυμνο, Τρίκαλα, Αρκαδικό, Ηράκλειο, Κύμη, Χολαργό, ενώ πέρσι πήγε στην Εξω Παναγίτσα.