Ο Αίολος Αστακού μπορεί να αποφάσισε να πάρει το δρόμο της Γ’ Εθνικής, μετά από μία εξαιρετική σεζόν στην Α2 που οδήγησε στα playoffs της ανόδου, όμως το δρόμο αυτό θα ακολουθήσουν και ορισμένοι παίκτες της ομάδας. Ένας από αυτούς είναι και ο αρχηγός της, Δημήτρης Δουρούκης, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketblog.gr έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Μούτσιος, εξετάζει και περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Αίολο στην νέα εποχή του, με τον Φώτη Ιωάννου να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα. Ο Ιωάννου αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα του Χαρίλαου Τρικούπη, όμως μετά από τέσσερα χρόνια έμεινε ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κοντά σε συμφωνία όμως είναι και με έναν ακόμα παίκτη ο Αίολος και δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Λυμπέρη, ο οποίος έμεινε και αυτός ελεύθερος από τον Έσπερο ΑΟΠΑ και φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας. Εντός των επόμενων ημερών και αν κυλήσουν όλα ομαλά οι δύο παίκτες θα ανακοινωθούν από τη διοίκηση του συλλόγου.