Η Μεγαρίδα ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική. Η διοίκηση της ομάδας έχει φτιάξει το πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθεί ο σύλλογος στο μεταγραφικό παζάρι, έτσι ώστε η ομάδα να ενισχυθεί και να κατορθώσει να κάνει μια πολύ καλή πορεία φέτος στο νέο πρωτάθλημα. Το πλάνο είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Ο σύλλογος που ανέβηκε φέτος από την ΕΣΚΑΝΑ στην Γ’΄Εθνική έχει κλείσει στις μεταγραφές τον επί σειρά ετών αρχηγό του Πανελευσινιακού, Δημοσθένη Αβραμίδη, ενώ έχει ανανεώσει ήδη και τα συμβόλαια 5 βασικών στελεχών της ομάδας που πρωταγωνίστησαν στην άνοδο. Ο λόγος για τους Νίκο Κοντόπουλο, Σωτήρη Μαρούγκα, Γιάννη Ζακυνθινό, Βαγγέλη Μπαλάφα και Αλέκο Πέτρουλα.

Από την άλλη, όμως, το πλάνο περιλαμβάνει και αποδεσμεύσεις. Ετσι η ομάδα «αποχαιρέτησε» τέσσερις παίκτες της, τους Σπύρο Δρακωτό, Νίκο Δημάκο , Θοδωρή Καραΐσκο και Βαγγέλη Κεχρή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας για τις τέσσερις αποδεσμεύσεις:

«Η οικογένεια της ΝΕΜ με μεγάλη λύπη ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους αθλητές της Θοδωρή Καραίσκο, Νίκο Δημάκο, Βαγγέλη Κεχρή & Σπύρο Δρακωτό.

Και οι 4 ήταν από τους βασικούς συντελεστές της μεγαλειώδους περσινής πορείας της ομάδας μας, που κατέληξε στην άνοδο στην Γ’ Εθνική & στην συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ! Θοδωρή, Νίκο, Βαγγέλη και Σπύρο να είστε πάντοτε υγιείς, νικητές και ευτυχισμένοι! Σας ευχαριστούμε για όλα»!