Ο “τελικός των τελικών” στον 1ο όμιλο Νότου βάφτηκε, εν τέλει, “πράσινος” και, πλέον, ο Πόλις Καλλιθέας φαντάζει (και είναι) το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου πήρε το δίποντο – άνοδος που χρειαζόταν απέναντι στον Εθνικό Πειραιώς και βλέπει τον δρόμο προς τη Β’ Εθνική να έχει ανοίξει διάπλατα.

Κι αυτό γιατί το μόνο που χρειάζεται, πλέον, είναι να είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη. Έχοντας, άλλωστε, πετύχει το 2Χ2 στα συνεχόμενα ντέρμπι με Νίκη Αμαρουσίου και Εθνικό Πειραιώς, οι Καλλιθεάτες απέδειξαν πως είναι… το αφεντικό του ομίλου τους.

Οι “πράσινοι” ξεπέρασαν με επιτυχία τις δυσκολίες και τους γρίφους που βρήκαν μπροστά τους από τις συνεχόμενες ήττες και τις αλλαγές προπονητών αποδεικνύοντας πως πέρα από ποιότητα, είχαν και το απαραίτητο μέταλλο για να φτάσουν, πλέον, ένα βήμα μακριά από την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Στοιχεία ικανά για να τους στέψουν πρωταθλητές και να δώσουν στο… όνειρο θερινής νυκτός των προηγούμενων ετών “σάρκα και οστά“.