Η Ανόρθωση ανέβηκε φέτος στη Γ’ Εθνική και σκοπεύει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλο της. Στο πλαίσιο αυτό κράτησε για την επόμενη χρονιά και έναν παίκτη που τη βοήθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΣΚΑΘ, τον Χρήστο Παπαϊωάννου.

Οι Βολιώτες έχουν κάνει ήδη αρκετές κινήσεις μέχρι στιγμής, με σημαντικότερες όλων την απόκτηση δύο παικτών από τον γειτονικό Ολυμπιακό, τον Γιώργο Παρασκευά και τον Χρήστο Σιμάκη.

Αναλυτικά:

«ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ & ΑΝΟΡΘΩΣΗ…

Ο ταλαντούχος Βολιώτης καλαθοσφαιριστής αγωνίζονταν και πέρυσι στην ομάδα, βοηθώντας τα μέγιστα στην ΆΝΟΔΟ της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Ο Χρήστος Παπαιωάννου είναι 30 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκγκάρντ, διακρίνεται για τα αμυντικά του προσόντα και για το καλό περιφερειακό του σουτ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Γ.Σ.Βόλου, Ανάληψη και Ιωλκεία.

Η ανόρθωση συνεχίζει να επενδύει σε Βολιώτες καλαθοσφαιριστές και ‘τιμάει’ με ανανέωση συνεργασίας τους αθλητές που επέδειξαν ήθος, πάθος, όρεξη για δουλειά και έχουν φιλοδοξία. Ο Παπαιωάννου λοιπόν κρίθηκε ότι ταιριάζει με την φιλοσοφία της ομάδας του Βόλου και τη νέα σεζόν θα φορά για άλλη μια χρονιά τα κυανέρυθρα και στην Γ’ Εθνική».