Ο Γιώργος Μόσορας θα παίζει στα Τρίκαλα την επόμενη χρονιά. Ο ΑΟΤ ανακοίνωσε την απόκτηση του 1ου σκόρερ των Σοφάδων για τη σεζόν 2021-22, προσθέτοντας ένα σημαντικό επιθετικό “όπλο” στο ρόστερ του.

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την προσέγγιση και τον προπονητή του ΑΟ Τρικαλα για την εμπιστοσύνη! Εύχομαι να έχουμε πάνω από όλα υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα», τόνισε ο Μόσορας (2000, 1.93) μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

«Η κατηγορία φέτος θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ μπροστά στο κοινό των Τρικάλων», πρόσθεσε ο 22χρονος γκαρντ, το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΤ μετά τον Βασίλη Αρκούδα.

Η ανακοίνωση του ΑΟΤ:

«Η διοικούσα επιτροπή ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μόσορα.

Ο 22χρονος γκαρντ ύψους 1,93 μ., προέρχεται από τον ΓΣ Σοφάδων με τον οποίο υπήρξε πρώτος σκόρερ. Στο πρώτο εξάμηνο αλλά και την σεζόν 2021 -22 αγωνίστηκε στον ΑΣ Καρδίτσας ενώ νωρίτερα αγωνίστηκε στον ιστορικό Μίλωνα την ομάδα την οποία ξεκίνησε το μπάσκετ.

Έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανιώνιο και Ίκαρο Καλλιθέας.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».