Μερικές ημέρες μετά την επίτευξη της πρώτης μεταγραφής για τη νέα σεζόν, ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε και τη δεύτερη ανανέωση από την περσινή ομάδα. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργύρη, ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει και την επόμενη χρονιά τη φανέλα του ΑΟΤ στη Γ’ Εθνική

«Η νέα χρονιά θα πρέπει να μας βρει πιο αποφασιστικούς αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρουμε πλέον την κατηγορία, γνωρίζουμε τους αντιπάλους και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για την επίτευξη των στόχων», τόνισε ο Αργύρης στο πλαίσιο της ανακοίνωσης για την παραμονή του στην τρικαλινή ομάδα.

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ για ακόμη μια χρονιά στον ΑΟ Τρίκαλα. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή και περιμένω τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου την στήριξη των φιλάθλων που τόσο έχουμε ανάγκη», συμπλήρωσε ο Αργύρης, ο 2ος παίκτης που ανανέωσε από την ομάδα της σεζόν 2021-22 μετά τον Βαγγέλη Τσιτσάνη.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Αργύρη. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».